Over ons

Hennie

Hennie behaalde zijn diploma schilder- en decoratietechnieken te Oostakker, op EDUGO campus Glorieux.

Als gepassioneerd schilder is Hennie de stuwende kracht van het bedrijf. Zijn liefde voor het vak maakt hem bijzonder gedreven. Hij stuurt het team én werkt zelf mee op de werkvloer. Zo superviseert hij de schilderwerken en begeleidt hij het team om van elk project een “uniek” project te maken.

Evelyn

Initieel studeerde Evelyn af als bachelor in de vroedkunde. Maar geïnspireerd door haar echtgenoot schoolde zij zich om tot kleuradviseur en interieurstyliste. Ze combineert de administratieve taken in het bedrijf met het geven van kleuradvies en het aankleden van interieurs.

Ons team

Onze gediplomeerde medewerkers zijn zorgvuldig gekozen. Zij dragen allen bij aan de identiteit van het bedrijf en geven samen met Hennie & Evelyn vorm aan Uw wensen.

Onze historiek

Het bedrijf vindt zijn oorsprong in De Pinte. Firmin Morel stichtte in 1953 “Schilderwerken Morel”. Per fiets en met de ladder op zijn schouders verzorgde hij binnen- en buitenschilderwerken in eigen gemeente en omstreken.

Zijn zoon, Martin Morel, vervoegde zijn vader na het behalen van zijn diploma schilder-decorateur in 1970. Het achtervoegsel “& Zoon” is geen loze belofte: Martin bekwaamde zich in het met de hand schilderen van publiciteit en zorgde op die manier voor vernieuwing in het bedrijf.

Hennie Morel zet zijn eerste stappen in de zaak van zijn vader in 2000. Hij vervoegt het team na zijn opleiding schilder- en decoratiewerken succesvol te hebben voltooid. Hij specialiseert zich verder in het schilderen van marmer- en houttechnieken. Op zijn beurt draagt hij bij aan de brede waaier aan vaardigheden binnen Schilderwerken Morel.

Intussen is het bedrijf reeds jaren een gevestigde waarde in De Pinte en omstreken. Het team wordt versterkt door bekwame teamleden die dezelfde gedrevenheid uitdragen als de stichter en zijn opvolgers.

In 2017 nemen Hennie & Evelyn het roer over van Martin en diens echtgenote. Dezelfde waarden en normen blijven behouden: kwaliteit, oog voor details, authenticiteit en klantvriendelijkheid dragen zij eveneens hoog in het vaandel.

Op vandaag blijft Schilderwerken Morel een dynamisch bedrijf. Kleuradvies en interieurstyling worden toegevoegd aan onze mogelijkheden. Hiermee zetten we de puntjes op de i van onze interieurs en kunnen we onze projecten afwerken tot in de allerkleinste details.